Energetix

 

Magneetsieraden zijn écht van alle tijden. Sieraden en magneten worden namelijk al sinds duizenden jaren met elkaar gecombineerd. Magnetiet is een natuurlijke magnetische steen. Volgens de overlevering zou Cleopatra deze steen al in de vorm van een amulet gedragen hebben op haar voorhoofd ten einde haar schoonheid te bewaren. En in de historie zijn vele voorbeelden te vinden van wijze en beroemde mensen, die het gebruik van magneten voor therapeutische of geneeskrachtige doeleinden sterk aanbevolen.

Dat ENERGETIX magneten verwerkt in een fraaie collectie magneetsieraden is dus eigenlijk heel logisch.  Het is een gegeven, dat mensen zichzelf al duizenden jaren lang om allerlei redenen graag versieren. In de tijd, dat men nog geen sieraden kon maken, werd de huid geverfd in allerlei kleuren en gebruikte men bladeren, wortels en beenderen als versiering. Toen er eenmaal sieraden waren, dienden deze ook ter versiering, maar ze werden ook gedragen als statusobject, om de talenten van een jager te tonen, als een talisman (om goede geesten aan te trekken), als een amulet (om negatieve geesten af te weren) en als een religieus symbool of zelfs als financiële investering. En vandaag de dag is het natuurlijk voor veel mensen normaal om dagelijks sieraden te dragen ter onderstreping van de persoonlijke uitstraling en identiteit. Het feit, dat de ENERGETIX sieraden speciaal zijn door de verwerking van magneten in de sieraden, zegt iets over de mensen, die ENERGETIX dragen. Kiezen voor ENERGETIX magneetsieraden is een keuze voor een bepaalde lifestyle en daarnaast een welbewuste keuze voor het eigen welzijn.

ENERGETIX Magneetsieraden en Accessoires: een stijlvolle collectie sieraden met magneetkracht. Power & Beauty

fotos

Materiaal en kwaliteit

De ENERGETIX Magneetsieraden zijn sieraden van hoge kwaliteit. Veelal op basis van een edelplatinastaal en altijd verguld of gerhodineerd. In sommige sieraden is naast de magneten ook wat koper verwerkt. De magneetsieraden zijn natuurlijk ook perfect geschikt voor mensen met nikkelallergie.

De Magneetkracht De meeste magneetsieraden van ENERGETIX zijn voorzien van één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 0,12 Tesla (of 1200 Gauss). De gauss kracht slaat op de gauss kracht per magneet. Als een armband 2 magneten bevat van elk 0,12 Tesla, betekent dit niet, dat de magnetische stroomdichtheid verdubbeld wordt. Zelfs indien men twee magneten met dezelfde grootte, kracht en kwaliteit bovenop elkaar zou leggen, zou de magneetkracht nog maar maximaal 30% kunnen stijgen en niet meer. Hierdoor wordt ook verklaard waarom het geen kwaad kan om meerdere ENERGETIX magneetsieraden tegelijkertijd te dragen.

De Power-serie van ENERGETIX is uitgevoerd met één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 0,18 Tesla (of 1800 Gauss) en is dus wat sterker qua magneetkracht. Dit geldt ook voor de ENERGETIX Accessoires, bijvoorbeeld het magneethart, die ook een grotere magneetkracht dan de overige sieraden kennen.

Neodymium magneten zijn de nieuwste, krachtigste en duurste magneten. Ze kunnen slechts in vrij kleine hoeveelheden geproduceerd worden. Ze bestaan uit een legering van ongeveer 1/5 borium en 4/5 neodymium. Ze worden dikwijls gebruikt in magneetsieraden en verliezen slechts een heel klein deel van hun magneetkracht per jaar (ongeveer 1% in 100 jaar tijd).

Er zijn ENERGETIX magneetsieraden en accessoires voor het gehele gezin – ook voor uw huisdieren.

Welke magneetsieraden of accessoires zijn het beste?

Het belangrijkste en eenvoudigste advies: U dient het sieraad vooral mooi te vinden! U zult de magneetsieraden ten slotte pas graag willen dragen, als u er echt van houdt. En regelmatig dragen is nu eenmaal een eerste vereiste om zo optimaal mogelijk te kunnen profiteren van het effect van de magneetsieraden. Dat betekent niet, dat u de magneetsieraden 24 uur per dag dient te dragen voor een goede werking, maar het mag wél. Dagelijks dragen is dus belangrijk, maar dat mag ook alleen overdag of ’s nachts zijn.

Daarnaast hangt het af van uw individuele behoefte en voorkeur of u liever of beter een ENERGETIX armband (met of zonder koper), een ENERGETIX halsketting, ring, hanger of magneethart wilt dragen. U wilt misschien de magneetkracht direct in uw water brengen met een ENERGETIX magneet staaf . Belt u ons gerust voor een persoonlijk advies hierin.

ENERGETIX accessoires

Voor plaatselijk gebruik op ieder gewenste plek van het lichaam bestaan er speciale magneten of accessoires met grotere en sterkere magneten dan die gebruikt worden in de Energetix magneetsieraden. Goede voorbeelden daarvan zijn het ENERGETIX Magneethart, de ENERGETIX Magneetzolenhet ENERGETIX MagnetRelax ontspanningsmasker  en de ENERGETIX Magneet Bandage.

ENERGETIX Werkingafbeelding

Meer KRACHT en ENERGIE

Het gebruik van magneetkracht voor het gevoel van welzijn is al duizenden jaren oud. Een fascinerend gegeven. ENERGETIX sieraden zijn stijlvol en bieden u daarbij de kracht van magneten. Onze miljoenen klanten wereldwijd willen de magneetkracht van de ENERGETIX sieraden zelf dagelijks ervaren en dicht bij zich hebben. ENERGETIX is niet voor niets onbetwist marktleider als het gaat om de verkoop van magneetsieraden en accessoires.

Magneetkracht voor een beter gevoel van welzijn?

Onze ENERGETIX sieraden brengen momenten van welzijn in het leven van onze klanten. En is daarvoor dan één duidelijke verklaring? Nee, beslist niet! De wetenschap ontrafelt dagelijks nieuwe geheimen in de microkosmos. Er zijn inmiddels meerdere plausibele verklaringen bekend, maar hard wetenschappelijk eenduidig bewijs kan (nog) niet geleverd worden. Gelukkig ontwikkelt ook de wetenschap zich en worden er steeds meer klinische experimenten uitgevoerd, waarvan de resultaten der mate hoopvol zijn, dat dit wel tot verder onderzoek in de toekomst zal moeten leiden. 

Voordelen van ENERGETIX sieraden

Los van het mogelijke effect van de magneten in de sieraden op uw algemene gevoel van welzijn, hebben de ENERGETIX sieraden ook nog een aantal productgebonden voordelen.

 • de afwerking van de ENERGETIX sieraden is van hoge kwaliteit
 • gemakkelijk (ver)draagbaar – ook geschikt voor mensen met nikkelallergie
 • er zijn geen neveneffecten of bijwerkingen
 • de ENERGETIX sieraden zijn gemakkelijk te combineren met uw andere sieraden
 • comfortabel  om te dragen en gemakkelijk in gebruik
 • de magneetkracht doet ongemerkt zijn werking  en kan niet vergeten worden
 • de magneetsieraden zijn van designers niveau en zien er bijzonder aantrekkelijk uit
 • uitgebreide collectie magneetsieraden passend bij ieders persoonlijke smaak – levensstijl
 • geschikt voor iedereen in het gezin – voor hem – voor haar – voor teenagers – voor kinderen
 • ook aan uw huisdieren is gedacht met een speciale lijn accessoires voor dieren
 • er zijn diverse accessoires (ENERGETIX Wellness) verkrijgbaar, zoals magneetzolenmassagemagnetenmagneethart en magneetstripmagneetstavenmagnetrelax slaapmasker en magneetbandage
 • de ENERGETIX sieraden en accessoires zijn voor iedereen betaalbaar
 • uitstekende prijs – kwaliteitsverhouding
 • prima garanties: 2 jaar op fabricagefouten, 14 dagen retour- en omruilgarantie.

Verder nog belangrijk om te weten

 • de ENERGETIX sieraden en accessoires dienen NOOIT ter vervanging van medische hulp in het geval van gezondheidsproblemen! Het is dus zeer belangrijk, dat u een arts raadpleegt bij ernstige klachten of ziekte.
 • Personen, die een pacemaker of andere elektronische hulpmiddelen nodig hebben, mogen geen magneten dragen zonder overleg vooraf met en toestemming van hun behandelend arts. Ook raden wij zwangere vrouwen aan om eerst hun arts te consulteren, voordat zij een magneetsieraad gaan dragen.
 • Er zijn geen bijwerkingen bekend. Sommige mensen kunnen zich wat ‘vreemd’ voelen of lichamelijke sensaties ervaren, zodra ze een magneetsieraad gaan dragen. Dit gaat vanzelf over. Maar als u dat als onprettig ervaart, kunt u het magneetsieraad even af doen, waarna dit effect snel zal verdwijnen. Went u daarna uw lichaam wat rustiger aan de magneetsieraden door deze steeds afwisselend te dragen en weer even af te doen. U zult dan snel gewend zijn.
 • Wij adviseren u om de ENERGETIX sieraden of accessoires met magneet geregeld en gedurende langere tijd te dragen of te gebruiken. Een aantal uren per dag/nacht is overigens voldoende.
 •  Water is een belangrijkste fundamentele stof voor ons lichaam. Wij raden u dringend aan om minstens twee liter water per dag te drinken. U drinkt het best elk uur een klein glas niet bruisend water. Dranken zoals wijn, bier, koffie, thee of frisdrank zijn overigens geen bruikbare vervangers voor zuiver water.
 • Om de smaak van water te verbeteren kunt u een kleine hoeveelheid citroensap of appelsap aan het water toevoegen. Ook kunt u door middel van een ENERGETIX Magneetstaaf de magneetkracht direct in uw water brengen.