Massage’s

      massages

Klassieke gezichtsmassage

 

Klassieke gezichtsmassage is een verfijnde vorm van massage. Tijdens deze massage worden het decolleté, nek-schoudergebied, gezicht en de hoofdhuid gemasseerd. Deze complete massage zorgt hierdoor voor een goede doorbloeding in deze gebieden en stimuleert dat de afvalstoffen worden afgevoerd. De massage wordt gegeven met westerse massagetechnieken, strekkende strijkbewegingen, zachte kneedbewegingen en stretchbewegingen.

Het is koesterend, geeft energie en is ontworpen om een diep gevoel van

well-benig en relaxatie te verschaffen. De bewegingen voor het gelaat zijn voornamelijk traag, zacht en teder om iedere klant een volledig verfrist gevoel te geven.

 

Een totale gezichtsmassage heeft:

een ontspannen werkingdownload

vergroot een gevoel van welzijn

stimuleert het immuunsysteem

verbetert de zuurstofvoorziening in de weefsels

Bij deze massage worden het gezicht, de schouders, hals en nek gemasseerd.

 

Nek/Decolleté massage

Een veel voorkomend euvel: de schouders en nek vast!Veelal veroorzaakt door stress, drukte en/of haast. Verkrampt en overbelast, soms tot hoofdpijn aan toe. Dan gaat er niets boven een ontspannende nek massage.
De schouder- en nek ( decolleté)massage is een intensieve en doelgerichte massage, die de bloedcirculatie activeert, waardoor afvalstoffen makkelijker afgevoerd kunnen worden en zuurstof en voedingsstoffen voor de spieren aangevoerd kunnen worden.
Regelmatige massage van de rug, schouder en nek ontspant lichaam en geest!

 Handmassage download

Of u nu klachten heb of niet, uw handen hebben dagelijks een hoop te verduren.

Hebt u last van droge handen, gewrichtsklachten, pijnlijke kloofjes of een muisarm.

Handmassage kan deze klachten verlichten, geeft ondersteuning en kan zelfs klachten voorkomen. Handmassage maakt de spieren in de handen weer lekker soepel, zorgt voor een betere doorbloeding, uw afvalstoffen worden beter afgevoerd en uw handen zien er weer beter uit. Net als bij de voeten hebben de handen ook drukpunten die corresponderen met de organen en uw lichaamsdelen. Handmassage is natuurlijk niet alleen voor mensen met probleemhanden. Juist door regelmatig uw handen te laten verzorgen helpt u problemen te voorkomen en zo blijft de huid lekker soepel.

 

voetmassage

Voetmassage(is gezond en stimuleert het zenuwstelsel)

Voetmassages hebben een positieve invloed op de gezondheid van mensen. Door de massage breng je de doorbloeding van bepaalde organen en lichaamsdelen op gang. Hierdoor gaan ze beter werken. Eigenlijk is de gehele mens door het zenuwstelsel terug te vinden in de voeten. Het zenuwstelsel van de voeten is fijn vertakt en heeft een verbinding met de rest van het lichaam. Als een voet wordt gestimuleerd door massage, geven de zenuwen in de voeten prikkels naar alle delen in het lichaam. Door de massage breng je de doorbloeding van bepaalde organen en lichaamsdelen op gang. Hierdoor gaan ze beter werken. Als je lichaam blokkades heeft – met een ziekte als gevolg – dan kan een massage deze helemaal of gedeeltelijk opheffen. Je stimuleert dus een orgaan door het corresponderende reflexpunt op de voet te masseren.

 
rugmassage

Rug massage

Rug massage kan enorm verlichten. Door spanning of druk uit te oefenen op de spieren worden deze los gemasseerd, de doorbloeding gestimuleerd en de verzamelde afvalstoffen worden afgevoerd. De rug massage kan soms pijnlijk zijn, maar zal uiteindelijk een ontspannend effect hebben en de doorstroming herstellen. Drukpuntmassage kan helpen, maar ook effleurage massagetechniek met zijn strijkbewegingen. Stoelmassage eventueel op het werk, kan al snel verlichting brengen.

 
beenmassage

Beenmassage

Een speciale beenmassage verbetert de bloedsomloop en heeft een positieve uitwerking op bijvoorbeeld vermoeide en zware benen, cellulitis en spataderen. Tijdens de beenmassage, die ook na het sporten prima werkt, worden eerst de kuiten zonder al te veel druk- gemasseerd. Het kneden begint bij de voet en gaat richting de knie. Vervolgens worden de dijen wat steviger gemasseerd, waardoor eventuele gespannen spieren losser worden. Daarna worden de bovenbenen aan de buitenkant van boven naar beneden goed door gemasseerd. Deze massage richt zich dus volledig op de voeten, de achterkant van de benen en de voorkant van de bovenbenen. De beenmassage is een verademing voor bijvoorbeeld wandelaars en sporters.

images-4

Lichaamsmassage ( 30/60/90 min)

Bij deze massage worden uw rug, benen, voeten, armen en handen gemasseerd. Deze massage maakt je energieker, vitaler en versterkt je afweer. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op uw algehele gezondheid en welzijn.

Doel van deze massage:

Bevorderen van de bloedcirculatie

Bevorderen van de afvoer van vocht en afvalstoffen

Verbetering van het immuunsysteem

Algehele ontspanning van lichaam (vermoeidheid) en geest (stress)

                hotstone

Hotstone massage
Tijdens een Hotstone massage wordt je behandeld met warme stenen. Dit zijn gepolijste vulkanische basaltstenen in verschillende groottes van 2 tot 12 centimeter. Ze worden in water opgewarmd tot max. 54 graden. De stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium, waardoor ze warmte goed kunnen opslaan, vasthouden en geleidelijk weer af  geven. Dit heeft een diep ontspannend effect op spieren. Vaak wordt met de stenen ook een rugmassage gegeven